Shopping Cart

NASJONALMUSEET X MAREN-KJOLEN


Til det nye Nasjonalmuseet som åpnet nå i år, ble to av kreasjonene mine blitt innkjøpt. Her ser du Maren-kreasjonen, som er en del av den permanente utstillingen for samtidsdesign på Nasjonalmuseet. Som utgangspunkt for kreasjonen har jeg brukt et tykt lerretstoff som gir meg muligheten til å jobbe med store flater og legge til en ekstra dimensjon i kunsten.

Kreasjonen har blitt brukt mye i markedsføringen av det nye museet - både på boards på Aker Brygge, innad på museet og i brosjyrer. Som en av få samtidsdesignere har jeg også blitt valgt ut til å lage en egen audioguide til dette verket.

«DETTE KAN REGNES SOM ET SIGNATURANTREKK SOM VISER GIMNES’ KJERNEIDENTITET SOM LEKEN, UFULLKOMMEN OG ‘QUIRKY’»


NASJONALMUSEET

AUDIOGUIDE AV MAREN-KJOLEN
EDDA

NASJONALMUSEET, INNKJØPT LADY GAGA-ANTREKK


Denne kreasjonen har blitt kjøpt opp til arkivet, og er det samme antrekket som den verdenskjente artisten Lady Gaga har gått med. Jeg har brukt materialer og stoffer som canvas, satin organza, paljetter, crepe og mesh. Dette for å skape et antrekk med mange dimensjoner som inviterer til en fantasiverden.

På Nasjonalmuseet kan denne kreasjonen også oppleves på stormskjerm i det interaktive samtidsrommet. Jeg var en av kun tre designere som ble valgt ut til å ha verkene mine mine som en del av denne kunstneriske filmproduksjonen.